Tilbake til alle arrangementer

Lunsj med påfyll: Kva skjer på Heilekonferansen i 2024?

  • Sogn Næring AS 30 Trolladalen Sogndal, Vestland, 6856 Norway (kart)

Våre gode naboer i Sunnfjord arrangerer kvart år Heilekonferansen. Konferansen samlar folka, viljen og krafta i næringslivet i Sogn og Fjordane til foredrag og paneldebattar med lokale, regionale og nasjonale aktørar, over to dagar, frå lunsj til lunsj. Konferansen har vore fullsett sidan oppstarten i 2021.

Fra arrangørane får vi blant anna høyre om årets program, årets foredragsholdare, litt historie om konferansen og deiras mål for framtia.

Kva er Lunsj med påfyll?

Sogn Næring ønskjer å skape ein lågterskel møteplass for næringslivet i kommunen. Vi inviterer deg til å ta med matpakken opp i 2. etasje på Innovasjonsbygget på Campus i Sogndal, og ete lunsj saman med oss.

Vi byr på kaffi og te, og inviterte gjestar som delar ei historie, ein idé, eit prosjekt, kunnskap eller drøymen sin med oss. Frå klokka 11.30 er kaffien klar. Arrangementet er gratis og opent for alle med godt humør. Vi i Sogn Næring er sølvlagt til stades både før og etter arrangementet om det er bedrifter eller eldsjeler som vil prate med oss. Avtal gjerne ein avtale i forkant, eller ta kontakt med oss under arrangementet.

Tidligere arrangement: 15. mai
LinkedIn-kurs med Fredrik Fornes