Vi lanserar Styrekandidat Vest

Styrekandidat Vest knyt saman personar interesserte i styreverv med bedrifter som søker dyktige styremedlemmer. Dette initiativet er ei respons på behovet for å løfte kvaliteten på styrearbeid i Vestland, og det ønsker å oppnå dette ved å inkludere fleire kvinner, yngre kandidatar og eksterne styremedlemmer.

Målet er klart: profesjonalisering. Og ein viktig del av denne visjonen er å gjere prosessen med å finne eigna kandidatar så enkel og tilgjengeleg som mogleg, for både bedrifter og potensielle styremedlemmer. Her kjem Styrekandidat Vest inn i biletet.

Styrekandidat Vest er ein database som opnar opp for ein betre matching mellom personar med interesse for styrearbeid og bedrifter som ser etter nye styremedlemmer. Dette er ein ressurs som ikkje berre gjer det lettare for bedrifter å finne kompetanse som passar til deira behov, men som òg gir dei moglegheita til å diversifisere styret sitt, noko som ofte er eit viktig steg for å sikre eit breitt spekter av perspektiv og kompetanse.

Styrekandidat Vest er heilt gratis å nytte seg av, både for kandidatar og bedrifter. Dette gjer det tilgjengeleg for alle, alt frå små gründarar til store bedrifter.

Styrekandidat Vest er eit resultat av eit samarbeid mellom ei rekkje aktørar i regionen; Sogn Næring, Sunnfjord Utvikling , Advokatfirmaet Tollefsen , Høyanger Næringsutvikling & Framtidsfylket Vestland. Med oss har vi også Formue, som har ei stor pågåande satsing med lokale styreportalar rundt i landet. 

I ei tid der behovet for kompetente og mangfaldige styrer er større enn nokon gong, kjem Styrekandidat Vest som ei velkomen teneste. Denne plattforma har potensiale til å forbetre måten vi tenker om og rekrutterer til styrearbeid på, og det er spennande å sjå korleis det vil påverke næringslivet i Vestland.

Tysdag 19. mars inviterer vi næringslivet til lansering av Styrekandidat Vest. Vi ønskjer deg velkommen til Quality Hotel Sogndal kl 11 for ein presentasjon av Styrekandidat Vest og kven som står bak.

Etter presentasjonen blir det lunsj og mingling. Arrangementet er gratis, men krev påmelding i forkant.

Meld deg på. og les meir meir om Styrekandidat Vest her!